Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠάτρα: Στο εδώλιο σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου – Καταθέτει πρώτος ο Μάνος...

Πάτρα: Στο εδώλιο σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου – Καταθέτει πρώτος ο Μάνος Δασκαλάκης

Σήμερα Τρίτη (31.01.2023) συνεχίζεται η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρη της, Τζωρτζίνας.

Λίγες ώρες πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καθίσει στο εδώλιο της κατηγορούμενης στη δίκη που έχει διακοπεί και ξεκινά σήμερα (31.01) το πρωί, υπήρξε ένα «εκρηκτικό» σαββατοκύριακο με δηλώσεις εκατέρωθεν που «δυναμίτισαν» εκ νέου το κλίμα.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο συνήγορος της Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας απάντησε σε όσα ανέφερε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών,  Νίκος Καρακούκης, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Μάλιστα ο κ. Κούγιας δεν δίστασε να απειλήσει και τη δημοσιογράφο με μήνυση και αγωγή.

Στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «καραστημένη» την εκπομπή στην οποία εμφανίστηκε ο Νίκος Καρακούκης, ενώ από τα πυρά του δεν γλυτώνει και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για τον οποίο σημειώνει ότι «μέσω της δυστυχίας της εντολέα μου, έχει καταστεί πάμπλουτος».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιμένει, επίσης, στον ισχυρισμό του ότι τακτικοί ιατροδικαστές «έχουν κατεξευτελίσει επιστημονικά την έκθεση ιδεών Καρακούκη – Καλόγρηα» και προκαλεί τον Νίκο Καρακούκη να του καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως υποστήριξε ο ιατροδικαστής ότι υφίσταται.

Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία, πρώτος θα καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως αναφέρει το pelop.gr. Η κατάθεσή του αναμένεται με ενδιαφέρον αν και ο Αλέξης Κούγιας έχει προσπαθήσει από τώρα να την υποβαθμίσει, ισχυριζόμενος πως ο πρώην σύζυγος δεν θεωρείται «σημαντικός μάρτυρας»!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα