Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραστεί κανονικά τη Δευτέρα στο δικαστήριο» λέει ο...

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραστεί κανονικά τη Δευτέρα στο δικαστήριο» λέει ο δικηγόρος του

Για τη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα αλλά και την κατάσταση υγείας του εντολέα του, του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, o οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες, μίλησε  ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Η δίκη είτε γίνει κεκλεισμένων των θυρών, είτε με δημοσιότητα δεν θα αλλάξει, αυτά που έχουμε να πούμε και εμείς και η άλλη πλευρά, θα λεχθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται πως η δίκη θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2021.

Ο δικηγόρος δήλωσε πως επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας διότι όπως υποστηρίζει ο ίδιος αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κοινή γνώμη που δεν είναι ενημερωμένη και επηρεάζει τους δικαστές και είπε πως ο κατηγορούμενος θα παραστεί κανονικά στην αίθουσα του δικαστηρίου, εκτός απροόπτου, καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο προϋπήρχε της φυλάκισής του και επιδεινώθηκε τώρα. Κατόπιν ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τα πει όλα ενώπιον της Δικαιοσύνης γι αυτό και έως τώρα δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη. «Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Πέτρου Φιλιππίδη» τόνισε ο δικηγόρος.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα