Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟ... κούκος αηδόνι θα κοστίζει ο καφές στους ανεμβολίαστους από τις 15...

Ο… κούκος αηδόνι θα κοστίζει ο καφές στους ανεμβολίαστους από τις 15 Ιουλίου

Πικρό… καφέ θα πίνουν από τις 15 Ιουλίου και μετά όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

Οι ανεμβολίαστοι, για να πιάσουν στα χέρια τους τον κατάλογο της καφετέριας, θα πρέπει πρώτα να έχουν διαβάσει εκείνον της ατομικής προστασίας, αφού θα κάθονται στο τραπέζι με την επίδειξη του αποτελέσματος μοριακού τεστ που κοστίζει 60 ευρώ ή Rapid που κοστίζει 20 ευρώ.

Με λίγα λόγια ένα απλό καφεδάκι θα κοστίζει αντί για 3,5 ευρώ 23 ή 63. Ποσό, που στην περίπτωση του μοριακού τεστ αντιστοιχεί σε τρεις καφέδες στο ιστορικό καφέ Φλοριάν στη Βενετία.

Ψήφος εμπιστοσύνης από τους νέους

Υπέρ του εμβολιασμού είναι αρκετοί νέοι 18 έως 24 ετών, που λένε πως θα κάνουν το εμβόλιο, όχι για το voucher των 150 ευρώ αλλά για να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το δίλημμα του εστιάτορα

Μπρος γκρεμό και πίσω ρέμα χαρακτηρίζουν το μέτρο οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που πλήρωσαν ακριβά και τα δύο lockdown. Όπως λένε θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν τους τροχονόμους.

Υγειονομικά… διόδια

Την ώρα που η χώρα προσπαθεί να βρει διέξοδο στο υγειονομικό τούνελ, για την επιστροφή στην κανονικότητα και την «Ελευθερία» από τον κορωνοϊό, ακριβότερες θα είναι και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό για τους ανεμβολίαστους, αφού και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται rapid ή μοριακό τεστ.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει μια οικογένεια που αποτελείται από τέσσερα ανεμβολίαστα μέλη και θέλει να βγει ή να ταξιδέψει.

«Δε θα πληρώσουν το μάρμαρο οι εμβολιασμένοι. Η χώρα δε θα ξανακλείσει για να προστατευτούν οι λίγοι ανεμβολίαστοι» ξεκαθαρίζει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του.

Τα αμιγώς και τα μικτά καταστήματα εστίασης θα μπουν στη ζωή μας από τις 15 Ιουλίου.

πηγή MEGA

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα