Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟλόκληρο το βίντεο του τροχαίου δυστυχήματος έξω από τη Βουλή

Ολόκληρο το βίντεο του τροχαίου δυστυχήματος έξω από τη Βουλή

Ολόκληρο το βίντεο του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, το οποίο στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο μοτοσικλετιστή παρουσιάζει το kathimerini.gr.

Το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της πλαϊνής εισόδου της Βουλής, όταν η μοτοσικλέτα του 23χρονου συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομικής συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Προσοχή το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Την Πέμπτη, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το kathimerini.gr, μίλησε με πηγή που είχε δει οπτικό υλικό το οποίο ελήφθη από κάμερα που βρίσκεται στο αστυνομικό φυλάκιο επί της Βασ. Σοφίας και κατέγραψε καρέ – καρέ τη σύγκρουση.

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή στο kathimerini.gr, το υπηρεσιακό όχημα μάρκας Skoda Octavia βρισκόταν στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας –από το Χίλτον προς το Σύνταγμα- και εμφανίζεται να έχει σταματήσει στην αριστερή λωρίδα με πρόθεση να στρίψει αριστερά και να εισέλθει στον προαύλιο χώρο της Βουλής. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, είθισται να γίνεται με τη συνδρομή τροχονόμου.

Όπως δήλωσε η ίδια πηγή, στο βίντεο φαίνεται ότι απέναντι –στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην αριστερή λωρίδα- βρίσκεται ταξί, που παρά το γεγονός ότι έχει προτεραιότητα κάνει σήμα στον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος να προπορευτεί.

Το Octavia απεικονίζεται να στρίβει με χαμηλή ταχύτητα προς την πλαϊνή είσοδο της Βουλής. Εκείνη τη στιγμή, κι ενώ το υπηρεσιακό έχει εισέλθει μερικώς στο πεζοδρόμιο προτού περάσει την πύλη, εμφανίζεται η μοτοσικλέτα με τον 23χρονο να προσέρχεται από την δεξιά λωρίδα, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας – έχοντας πράσινο.

Η μοτοσικλέτα προσκρούει με ένταση στην πίσω δεξιά πλευρά του υπηρεσιακού οχήματος. Στο βίντεο φαίνεται ότι φεύγει το κράνος από το κεφάλι του 23χρονου, ο οποίος εκτοξεύεται και κάνοντας μια περιστροφή, πέφτει με το κεφάλι στο οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα