Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟικογενειακό δράμα με γιο και μάνα - Απειλεί να την κάψει ζωντανή

Οικογενειακό δράμα με γιο και μάνα – Απειλεί να την κάψει ζωντανή

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, με τις δύο πλευρές, να περιγράφουν διαφορετικά τα γεγονότα…

Με τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους, ένας 44χρονος και η 72χρονη μητέρα του, κάτοικοι χωριού του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που το απόγευμα της Τετάρτης (28-09-2022) ήρθαν «στα χέρια», γιατί η γυναίκα δεν έδινε χρήματα στο γιο της. Εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά και απείλησε ότι θα την κάψει!

Η ηλικιωμένη γυναίκα και ο γιος της, εμφανίστηκαν χθες στα Δικαστήρια, συμφώνησαν και οι δύο να κάνουν μια προσπάθεια να «τα βρουν» με τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης. Ωστόσο πριν προλάβουν να απομακρυνθούν, ο 44χρονος δήλωσε ότι η μητέρα του είναι τρελή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Το επεισόδιο μεταξύ του 44χρονου και της μητέρας του έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι τους, όταν ο άνδρας, ζήτησε από τη μητέρα του 500 ευρώ για να φύγει από το χωριό και εκείνη να αρνείται επειδή όπως επιμένει, του είχε δώσει 1.200 ευρώ προ ημερών, τα οποία όπως λέει ξόδεψε σε τζόγο.

Τότε ο 44χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά και την απείλησε ότι θα την κάψει! Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη και αφού κρατήθηκε τη νύχτα στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, κατηγορούμενος για απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι δούλευε όλο το καλοκαίρι σε κατάστημα εστίασης που διατηρεί η μητέρα του στο χωριό, δεν τον πλήρωσε και μάλωσαν όταν της ζήτησε τα χρήματα. Η γυναίκα από την πλευρά της κατέθεσε ότι την έβρισε, την τράβηξε από τα μαλλιά και την απείλησε, όταν μάλωσαν για τα χρήματα ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους.

Στο Δικαστήριο ο 44χρονος δήλωσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μητέρα του εδώ και έξι χρόνια, θέλει να φύγει από το χωριό και της ζητά να του δώσει αυτά που δικαιούται.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα