Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞυλοκόπησε τη μητέρα του, γιατί δεν του έδωσε χρήματα να αγοράσει μηχανάκι:...

Ξυλοκόπησε τη μητέρα του, γιατί δεν του έδωσε χρήματα να αγοράσει μηχανάκι: «Να ψοφήσεις, θα σε θάψω παλιόγρια»

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες ένας 41χρονος Βολιώτης που έκανε «κόλαση» τη ζωή της μητέρας του. Όταν εκδόθηκε η απόφαση της ενοχής και μεταφοράς του στις φυλακές της Λάρισας έκλαιγε και φώναζε πως είναι «καθαρός» γιατί παρακολουθεί πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ.

«Θα σε θάψω, δεν θα ζήσεις» επαναλάμβανε καθημερινά στη μητέρα του και την χτυπούσε, ενώ στο τελευταίο προχθεσινό επεισόδιο βίας , την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσερνε στο πάτωμα.

Χθες η ίδια η 68χρονη όπως αναφέρει το gegonota.news, κατέθεσε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το μαρτύριο της ζωής της και αναφερόμενη στο τελευταίο περιστατικό είπε πως άσκησε βία εναντίον της ο γιός της, γιατί δεν του έδινε χρήματα για να πάρει μηχανάκι. Στις 28 Μαϊου είχε συλληφθεί ξανά γιατί την χτύπησε επειδή δεν του έδινε χρήματα για καφέ.

Ο 41χρονος ισχυρίστηκε κλαίγοντας πως αγαπάει τη μητέρα του, σημειώνοντας πως δεν έχει κανέναν άλλο στη ζωή, αλλά είπε στο δικαστήριο ότι μόνο την εξύβρισε και δεν την χτύπησε.

Το δικαστήριο αποφάσισε ο 41χρονος να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών και χρηματική ποινή 90 ημερήσιων μονάδων προς δύο ευρώ ημερησίως διατάσσοντας έκτιση τριών μηνών της ποινής, της οποίας η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο 41χρονος αποφυλακίστηκε πριν μερικούς μήνες καθώς εξέτισε ποινή κάθειρξης για ληστεία και ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα