Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞεσπά η μάνα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα – “Βλέπουν στο πρόσωπό...

Ξεσπά η μάνα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα – “Βλέπουν στο πρόσωπό μου τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο”

Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε χθες με την υπόθεση των τριών νεκρών ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα. Η δημοσιογράφος με το που μπήκε στο στούντιο της εκπομπής της είπε:

«Τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον όλων κυρίως επιστημόνων και ερευνητών έχει στραφεί στην Πάτρα με μια οικογένεια που μέσα σε ένα διάστημα 2,5 περίπου ετών μετρά τρεις θανάτους παιδιών. Τα παιδάκια πέθαναν από ανακοπή. Οι θάνατοι χαρακτηρίστηκαν περίεργοι και όπως ήταν αναμενόμενο με εντολή εισαγγελέα, οι θάνατοι αυτοί μπήκαν στο μικροσκόπιο των ερευνητών. Αυτά που βιώνουν δεν έχουν προηγούμενο, οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει το όριο και θα έλεγα πως είναι και επικίνδυνο μήπως γίνουν και ακραίες. Είμαστε σε συνεχή επαφή με την οικογένεια σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς με διακριτικότητα, γιατί η επίσημη έρευνα γίνεται από τις αρχές. Μιλάω με την ταλαιπωρημένη μητέρα και την προσεγγίζω και σαν γυναίκα προς γυναίκα και σαν πιο έμπειρη μάνα. Η κουβέντα μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δίνει απαντήσεις αρκετές», είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

“Είμαι ταλαιπωρημένη, έχω χάσει τον ύπνο μου, αυτό που ζω δεν υπάρχει, βλέπουν παντού τον Μπάμπη τον Αναγνωστόπουλο, τον δολοφόνο. Το μόνο λάθος είναι που δεν κάναμε την ανακοίνωση την πρώτη ημέρα. Βέβαια δεν μας άκουσε ποτέ κανένας. Κάναμε γενετικές εξετάσεις και εμείς και τα παιδιά. Καρδιολογικό δεν υπάρχει. Ψάχνουν ένα σύνδρομο για την Τζωρτζίνα. Τα γονιδιακά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Είναι στο εξωτερικό. Πιστεύω στο γονίδιο. Ήταν συγκυρία, η μεγαλύτερη έφυγε τελευταία. Η μπέμπα είχε σπάνιο σύνδρομο. Στην οικογένεια δεν είχαμε τίποτα. Θυμώνω για αυτό που συμβαίνει, είναι μεγάλη αδικία” είπε μεταξύ άλλων η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Αγγελική.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα