Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ξεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Για τις 8 Απριλίου 2022 έχει οριστεί η δίκη με κατηγορούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η άγρια γυναικοκτονία που αρχικά παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο ως έγκλημα ληστών που δολοφόνησαν την Καρολάιν, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπερασπιστική γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η άτυχη κοπέλα. Μεγάλο ερώτημα παραμένει το ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του 34χρονου πιλότου και σε ποιες μαρτυρίες θα στηρίξει την υπεράσπισή του για τα ξεσπάσματα οργής της 21ετών συζύγου του.

Από την άλλη πλευρά, μάρτυρας κατηγορίας θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, της οποίας η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Η εντολέας μου δεν είναι από τους βασικούς μάρτυρες είναι ίσως η μοναδική όμως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση» ανέφερε η κ. Μάρκου, σημειώνοντας πως η εντολέας της της είχε ζητήσει να συμβουλέψει νομικά και την άτυχη Καρολάιν. «Αποδέχτηκα την πρόταση της κ. Μυλωνοπούλου για να βοηθήσω την Καρολάιν, αλλά δεν πρόλαβα» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα