Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞαναχτύπησε ο θερμόαιμος Κρεοπώλης – Πήρε το μαχαίρι και έσκισε τα...

Ξαναχτύπησε ο θερμόαιμος Κρεοπώλης – Πήρε το μαχαίρι και έσκισε τα καθίσματα οχήματος του υπαλλήλου του

Ο κρεοπώλης που πριν από λίγες μέρες είχε γίνει θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο, όταν πλακώθηκε με πελάτη που έκανε παράπονα για τις τιμές, ξέφυγε και πάλι. Αυτή τη φορά τα έβαλε με έναν υπάλληλο. Οι αστυνομικοί ψάχνουν να τον εντοπίσουν…

Με ένα μαχαίρι έσκισε τα καθίσματα του οχήματος του πρώην υπαλλήλου του. Ο λόγος για έναν κρεοπώλη με κατάστημα σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, ο οποίος και πριν λίγες ημέρες είχε απασχολήσει τις Αρχές γιατί είχε κατηγορηθεί πως χτύπησε πελάτη του κρεοπωλείου, όταν εκείνος έκανε παράπονο για αλλαγή της τιμής που υπήρχε από την πινακίδα στην ταμειακή μηχανή.

Χθες το απόγευμα (30-11-2021) ο κρεοπώλης περίπου 40 ετών λογομάχησε με τον πρώην υπάλληλό του για οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24 ο εν λόγω κρεοπώλης φέρεται να χρωστάει χρήματα στον πρώην υπάλληλό του και εκείνος του τα ζήτησε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης.

Κάποια στιγμή βγήκε από το κατάστημα με ένα μαχαίρι, άνοιξε την πόρτα του οχήματος του πρώην υπαλλήλου (ένα τζιπ) και του έσκισε τα καθίσματα. Ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία. Το πρωί, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του άνδρα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ωστόσο δεν βρέθηκε μέσα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα