Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞέφυγε γνωστός τράπερ: Χαστούκισε θαυμαστή του σε συναυλία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέφυγε γνωστός τράπερ: Χαστούκισε θαυμαστή του σε συναυλία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που δείχνει τον τράπερ Thug Slime να χαστουκίζει ένα αγόρι που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή, σε live του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μετά τον χαμό που προκάλεσαν Snik και Light στα Mad Video Music Awards, αλλά και το περιστατικό όπου ο Snik αποκάλεσε την κοπέλα του «πατσαβούρα», ένα νέο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν τράπερ έρχεται στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συναυλίας στις Σπέτσες ένας νεαρός φέρεται να πέταξε παγάκι στην σκηνή που τραγουδούσε ο  Thug Slime, με αποτέλεσμα ο τράπερ να… τον χαστουκίσει.

Φυσικά, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο το βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο…

Στο βίντεο ο τράπερ φαίνεται να σταματάει το act του και στη συνέχεια να χτυπά στο πρόσωπο έναν από τους νεαρούς που βρισκόταν στο κοινό.

Αν και ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες, μάρτυρες που φέρεται να βρίσκονταν στον κλαμπ των Σπετσών στο οποίο έδινε τη συναυλία του ο Thug Slime αναφέρουν πως ο νεαρός του πέταξε ένα παγάκι στη σκηνή και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για ότι συνέβη στη συνέχεια.

Φυσικά όταν ο νεαρός αντέδρασε του ρίχνονται οι… σωματοφύλακες του τράπερ, οι οποίοι τον απομακρύνουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το περιστατικό ο νεαρός αποχώρησε από το κλαμπ και η συναυλία του τράπερ συνεχίστηκε.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα