Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞέσπασμα συζύγου της 44χρονης για την απόφαση για το AstraZeneca

Ξέσπασμα συζύγου της 44χρονης για την απόφαση για το AstraZeneca

Το ξέσπασμα του συζύγου της 44χρονης Νεκταρίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca και τελικά πέθανε, προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμών να αλλάξει τις οδηγίες της για το συγκεκριμένο εμβόλιο, που στο εξής θα χορηγείται στους άνω των 60 ετών.

Ο Μανόλης Κρυοβρυσανάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». «Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε και πρόσθεσε «θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Αναφερόμενος στην επιτροπή εμβολιασμού ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα». Μιλώντας για την περίοδο που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα