Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞάφρισε από δυο πολίτες κινητό και κάρτες και έκανε αγορές

Ξάφρισε από δυο πολίτες κινητό και κάρτες και έκανε αγορές

Δυο κλοπές έκανε μέσα σε λίγη ώρα σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στην Καρδίτσα ένας Έλληνας, ο οποίος ξάφρισε ένα κινητό τηλέφωνο και τα καπνικά προϊόντα του ενός θύματος και μία τραπεζική κάρτα από το άλλο, με την οποία έκανε πέντε αγορές προϊόντων αξίας 50 ευρώ από ένα περίπτερο.

Μετά τις κλοπές, που έγιναν το πρωί του Σαββάτου, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία και όσα αγόρασε με την κλεμμένη κάρτα. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, όπου σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Άρπαξε χρήματα και ρολόι από ξενοδοχείο

Αθέατος τρύπωσε σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή του νοτίου Πηλίου ένας Έλληνας, ο οποίος “βούτηξε” 150 ευρώ και ένα ρολόι και έσπευσε να εξαφανιστεί, το μεσημέρι της Τετάρτης. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που ταυτοποίησαν τον δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα