Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞάνθη: Προσπάθησε να σώσει τον εγγονό του και πνίγηκε

Ξάνθη: Προσπάθησε να σώσει τον εγγονό του και πνίγηκε

 

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σκάλας Αβδήρων Ν. Ξάνθης, 71χρονος αλλοδαπός. Στον 71χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους» αναφέρει το Λιμενικό.

 

Προσπάθησε να σώσει τον εγγονό του

Ένας ηλικιωμένος άνδρας Βουλγαρικής καταγωγής βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Τετάρτης στην Ξάνθη, στην περιοχή της Σκάλας Αβδήρων όταν πνίγηκε στη θάλασσα στην προσπάθεια του να σώσει το εγγόνι του.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7 το απόγευμα όταν παππούς και εγγονός, που νοικιάζουν σπίτι στην περιοχή, βρίσκονταν στην παραλία. Το μικρό παιδάκι ήταν μέσα στη θάλασσα με ένα λευκό φουσκωτό στρώμα, ωστόσο παρασύρθηκε από τα ρεύματα και τον αέρα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για να σωθεί το παιδάκι και δύο άνδρες με τη χρήση κανό το προσέγγισαν και κατάφεραν να το βγάλουν σώο και αβλαβές. Την ίδια στιγμή και ο παππούς του μικρού παιδιού βλέποντας το εγγόνι του να απομακρύνεται μπήκε τρέχοντας μέσα στη θάλασσα επιχειρώντας να το σώσει.

Ωστόσο φαίνεται πως οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα στη θάλασσα. Λουόμενοι τον μετέφεραν στη στεριά και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο δύο εθελοντές του έκαναν ΚΑΡΠΑ ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να τον σώσουν.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα