Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία“Νταής” 21χρονος επιτέθηκε σε 15χρονο τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι (ΦΩΤΟ)

“Νταής” 21χρονος επιτέθηκε σε 15χρονο τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικό περιστατικό ωμής βίας, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αλιβερί, όπου 15χρονος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Αρκετοί είναι οι νεαροί, που μαζεύονται ως παρέες και περνάνε τον χρόνο τους στον Κάραβο Αλιβερίου. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας 17/08, ο 15χρονος μαζί με την παρέα του βρίσκονταν εκεί, όταν για άγνωστο λόγο δέχθηκε επίθεση από έναν 21χρονο κάτοικο της ίδιας περιοχής.

Ο ενήλικος νταής αρχικά χτύπησε με κλοτσιά τον ανήλικο στο στήθος, ενώ λίγο αργότερα τον έπιασε και τον πέταξε με όλη του την δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο νεαρός μαθητής να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο.

Ο 21χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema είναι κάτοχος μαύρης ζώνης, πολεμικών τεχνών, αποχώρησε από το σημείο, αφήνοντας τον 15χρονο να αιμορραγεί. Άμεσα οι συνομήλικοι του θύματος κάλεσαν τους γονείς του για να αναφέρουν το περιστατικό, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, φέροντας βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Ο νεαρός μαθητής λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύθηκε μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Οι γονείς του θύματος επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, όπου κατέθεσαν μήνυση ενώ το περιστατικό διερευνάτε από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα