Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρός 18χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ

Νεκρός 18χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 18χρονος μετά από νυχτερινή διασκέδαση σε μπαρ στον Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου (27/1), κατά την οποία κατανάλωσε αλκοόλ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο που παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ο 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Για τη σοβαρή υπόθεση γίνεται έρευνα από τις Αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του νεαρού για να διαλευκανθούν, πλήρως, τα αίτια του θανάτου του.

Δύο συλλήψεις ατόμων με όπλα έξω από το μπαρ στον Πειραιά
Σημειώνεται πως από την επιτόπια έρευνα των αστυνομικών στο μπαρ, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν στην κατοχή τους όπλα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για δύο άνδρες 37 και 42 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το μπαρ και προέβαλαν σθεναρή αντίσταση.

Ειδικότερα, στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, βγάζοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι ένστολοι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Διαπιστώθηκε πως ένα από τα πιστόλια είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2020 από αστυνομικό, ενώ κατασχέθηκαν και 20 φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για – κατά περίπτωση – επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Πηγή:reader.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα