Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρή η μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη

Νεκρή η μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη

Πέθανε η μητέρα του Δημήτρη Λιγνάδη μετά από χρόνια προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του zinapost η μητέρα του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή και ο ίδιος ενημερώθηκε την Κυριακή.

Ο Γιάννης Λιγνάδης, αδερφός του Δημήτρη, δήλωσε:

«Ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, έδωσε αγώνα εδώ και πολύ καιρό. Η κατάσταση της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση μετά και τις εξελίξεις που αφορούσαν το Δημήτρη. Είχα επίγνωση της κατάστασης, ωστόσο, η απώλεια είναι μεγάλη. Κλείνει ένας κύκλος ζωής με αναμνήσεις από τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή, έναν γλυκύτατο άνθρωπο, τη μητέρα μου

Η κηδεία της μητέρας του προφυλακισμένου σκηνοθέτη  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ωστόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης σκέφτεται να μη ζητήσει να πάει στο «τελευταίο αντίο».

«Η ζωή μου όταν ήμουν παιδί φαινόταν τότε δύσκολη. Δεν ανήκα σε μια τυπική οικογένεια, μπαμπάς, μαμά, που βγαίνουν μαζί. Είχαμε καταλάβει από νωρίς ότι υπήρχαν σύννεφα στη σχέση του πατέρα μας με την μάνα μας. Όταν ήμουν δέκα τριών ετών ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει στο ισόγειο. Ήταν μια νεφελώδης σχέση των γονιών μου, μια δύσκολη σχέση αρσενικού και θηλυκού, με πολλή αγάπη. Με επηρέασε η σχέση των γονιών μου αλλά δεν το κάνω και σημαία, όπως άλλοι επικαλούνται δύσκολα παιδικά χρόνια. Άλλοι έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα από μένα. Τότε, το διαζύγιο ήταν και λίγο κατακριτέο και σπάνιο» είχε παραδεχτεί το 2019 ο Λιγνάδης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα