Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα ερωτικά μηνύματα της Ρούλας και του Μάνου...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα ερωτικά μηνύματα της Ρούλας και του Μάνου μετά τον θάνατο της Μαλένας

Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας.Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα μηνύματα που αντάλλαζαν οι γονείς των παιδιών στα social media και μάλιστα λίγους μήνες μετά του πρώτου τους παιδιού, της Μαλένας.

Ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης εκφράζει την απεριόριστη αγάπη του στο πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου και εκείνη με την σειρά της ανταποδίδει.

Δείτε τι έγραφε ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας:

Και η απάντηση από την Ρούλα Πισπιρίγκου:

Η φαρμακευτική ουσία στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας που προβληματίζει τους ειδικούς

Μία άγνωστη φαρμακευτική ουσία βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας όπου προβληματίζει τους ειδικούς.

Τις αναλύσεις επεξεργάζονται έμπειροι επιστήμονες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και η περαιτέρω ανάλυση των δειγμάτων θα δώσει απαντήσεις και για την ποσότητα του φαρμάκου που φέρεται να έλαβε η 9χρονη.

Η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη την ώρα που τα μέχρι στιγμής ευρήματα αποκλείουν τα παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζωρτζίνα φαίνεται πως έπαιρνε μυοχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά φάρμακα που δίνονταν στις ίδιες δόσεις στη ΜΕΘ και την Παιδιατρική Πατρών, καθώς και το νοσοκομείο Παίδων.

Τα φάρμακα αυτά δεν της είχαν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα ενώ γιατροί σημειώνουν πως δεν προκαλούν ανακοπές.

Τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν τα λάμβαναν η Μαλένα και η Ίριδα, με τους γιατρούς να αποκλείουν το ενδεχόμενο οι ουσίες αυτές να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον αιφνίδιο θάνατο της Τζωρτζίνας.

Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν δείχνουν σαφείς παράγοντες ασφυξίας, κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα ή άλλη παθολογική αιτία θανάτου. Δείχνουν μια ουσία που προβληματίζει τους ειδικούς και θα αναζητηθούν ουσίες που μπορεί να προκάλεσαν τα ευρήματα σε ζωτικά όργανα του οργανισμού της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύγκριση με τις ουσίες της φαρμακευτικής αγωγής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα