Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συνταρακτικές αποκαλύψεις Νικολούλη – Θέμα χρόνου σημαντικές εξελίξεις

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συνταρακτικές αποκαλύψεις Νικολούλη – Θέμα χρόνου σημαντικές εξελίξεις

Καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στις έρευνες θα ενταχθεί και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας, του ενός παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.

Παράλληλα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Οι θάνατοι προκλήθηκαν από έλλειψη οξυγόνου

Σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ», στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Όλα αυτά οδηγούν σε ντόμινο εξελίξεων και καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

Η μητέρα του Μάνου μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ανέφερε στο «Τούνελ»: «Δεν μπορώ, έχουν φύγει τρία παιδιά. Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα, ούτε για αστείο, δε μου έχει περάσει αυτό από το μυαλό για κανένα λόγο. Με ενδιαφέρει να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά. Να μάθουμε από τι φύγανε και να τελειώσει όλο αυτό…».

Παππούς των παιδιών από την Πάτρα: «Θα έδινα και την ψυχή μου για να μην λένε την κόρη μου φόνισσα»

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο παππούς των τριών κοριτσιών υποστήριξε ότι θα έπρεπε να τους σεβαστεί ο κόσμος.

«Τη ζωή μας την έχουμε κάνει σινερομάτζο» τόνισε, επαναλαμβάνοντας ότι θέλει να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια από τις αρμόδιες Αρχές, και όχι από τους τηλεδικαστές.

«Θα έδινα και την ψυχή μου για να μην λένε την κόρη μου φόνισσα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα