Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο ένοχος μιλάει πολύ και προσπαθεί να καλύψει...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο ένοχος μιλάει πολύ και προσπαθεί να καλύψει την ενοχή του»

Οι γονείς ανεβαίνουν στην Αθήνα για να συναντηθούν με τον Απόστολο Λύτρα που τους εκπροσωπεί. Τι λένε δύο γνωστοί δικηγόροι… Το θρίλερ με τα νεκρά αγγελούδια από την Πάτρα, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας, με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την έρευνα, να συμπληρώνουν τον φάκελο της υπόθεσης.

Δύο δικηγόροι ρωτήθηκαν για το θέμα και ανέλυσαν τις σκέψεις τους. Και οι δύο μίλησαν για εγκληματική ενέργεια που πρέπει να διαπιστωθεί πώς ακριβώς έχει γίνει.

Την υπόθεση σχολίασαν στο Mega οι δικηγόροι Εβίτα Βαρελά και Ανθούλα Ανάσογλου. «Ένας ιατροδικαστής όταν καταλήγει στον ασφυκτικό θάνατο, έχει κάποια στοιχεία που δείχνουν απόφραξη αεροφόρων αεραγωγών. Όταν υπάρχει εύρημα, όπως καταστροφή κυψελίδων στους πνεύμονες, ενδείξεις στο ήπαρ, ενδείξεις που καταλήγουν ότι είναι ασφυκτικός θάνατος, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί μετά είναι, το πρόσωπο που ήταν μαζί με το άτομο που «έφυγε»», τόνισε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.

«Από την αρχή, είναι μία υπόθεση που με έχει στοιχειώσει. Μου θυμίζει μία υπόθεση στη Θεσσαλονίκη που δηλητηρίαζε σταδιακά ένας άνθρωπος γιαγιά και εγγονή, με κάλλιο. Όταν πήγαιναν στο νοσοκομείο όλα ήταν καλά, με το που γυρνούσαν σπίτι τις δηλητηρίαζε με μία μη ανισχεύσιμη ουσία, η οποία αργότερα ανισχεύθηκε σε ένα εργαστήριο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ.Το πείσμα των γιατρών και των αστυνομικών οδήγησαν στην εξιχνίαση. Γιατροί στην Πάτρα θεωρούν ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Ο ένοχος μιλάει πολύ, προσπαθεί να καλύψει τα πάντα από την ενοχή του», τόνισε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα