Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα ανάρτηση από τον Γρηγόρη Λέων για τη...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα ανάρτηση από τον Γρηγόρη Λέων για τη Μαλένα

Αίσθηση προκαλεί ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος συνεχίζει να αποκαλύπτει στοιχεία που «καίνε» σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Ο ιατροδικαστής πριν λίγες μέρες είχε κάνει μια ανάρτηση, στην οποία άφηνε υπόνοιες για ασφυκτικό θάνατο.

Εκείνη η ανάρτησή του είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα social media, καθώς όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την υπόθεση με το θάνατο των παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, προχώρησε σε νέα ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι η Μαλένα παρουσίασε κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων, έντονο πνευμονικό οίδημα και έντονη συμφόρηση:

«Όλα τα ευρήματα της πρώτης νεκροτομής μελετήθηκαν από τον Καθηγητή Παθολογικής Ανατομικής κ. Εμμανουήλ Αγαπητό. Τον επιστήμονα με εξειδικεύσεις σε Ζυρίχη για περιγεννητική θνησιμότητα και UTAH USA για βιοψίες μυοκαρδίου.

Έχει διενεργήσει μέχρι σήμερα 50.000 ιστολογικές εξετάσεις σε πτωματικό υλικό, κυρίως για όλες τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες της χώρας.

Είναι ο άνθρωπος που διαπίστωσε στο πρώτο παιδί την κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων, το έντονο πνευμονικό οίδημα και την έντονη συμφόρηση. Εκτιμώ ότι όταν καταθέσει στις προανακριτικές αρχές θα δώσει πληρέστατες επιστημονικές απαντήσεις, γιατί οι γιατροί είμαστε το βιογραφικό μας».

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα