Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έρχονται νέες εξελίξεις και ανατροπές

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έρχονται νέες εξελίξεις και ανατροπές

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στο Mega για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα αλλά και τις στιγμές της 33χρονης κατηγορούμενης στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Αρχικά είπε πως η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται να διερευνηθούν και οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών, ενώ τόνισε πως δεν εστιάζει μόνο σε αυτόν/ην που στέρησε τη ζωή από τα παιδιά, αλλά και σε αυτούς που ευθύνονται για την δουλειά που δεν έγινε σωστά προκειμένου το “θέμα” να σταματήσει στο πρώτο παιδί.

«Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος και γίνεται ιατροδικαστική εξέταση, πρέπει υποχρεωτικά η εξέταση να βγάλει ένα αποτέλεσμα εάν ο θάνατος έχει προέλθει από εγκληματική ενέργεια ή φυσικά αίτια και να μη χρειάζεται να το ξεθάβουμε μετά για να πάρουμε τις τρίχες του ή ό,τιδήποτε άλλο για να μπορούμε να έχουμε νέα αποτελέσματα» τόνισε ο κ. Μπαλάσκας.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκταφής της Τζωρτζίνας, είπε πως αν δοθεί εντολή από την Εισαγγελία θα γίνει, πρέπει να εκδοθούν ειδικές άδειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου, το tablet της Τζωρτζίνας θα ανακτηθεί για να ερευνηθεί. «Δεν ξέρω την εγκυρότητα του ανιχνευτή ψεύδους» δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας αναφορικά με την πληροφορία που υπάρχει πως η 33χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να εξεταστεί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα