Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεαρή δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στη μέση του δρόμου

Νεαρή δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στη μέση του δρόμου

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μια νεαρή κοπέλα σε κεντρικό δρόμο

της Πάρου, όταν ένας άνδρας σταμάτησε με μηχανάκι, την πλησίασε και της επιτέθηκε.

Η κοπέλα, που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και περιέγραψε όλα όσα έγιναν στην Παροικιά της Πάρο. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η νεαρή Δάφνη, περπατώντας βραδινές ώρες σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, αντιλήφθηκε ένα μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός να κόβει ταχύτητα και να την πλησιάζει.

Θορυβημένη πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου αλλά ο νεαρός την ακολούθησε και την ακινητοποίησε ζητώντας της να τον φιλήσει, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να της σηκώσει τη φούστα και να την αγγίξει στα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα αντέδρασε και έβαλε τις φωνές αλλά ο νεαρός δεν σταμάτησε. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα αυτοκίνητο και βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει και τρέχοντας έφτασε στο σπίτι της.

Την επόμενη ημέρα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας ότι το πρόσωπο του νεαρού που της επιτέθηκε της ήταν οικείο.

Δυο μέρες αργότερα ο νεαρός που της επιτέθηκε πέρασε τυχαία από το κατάστημα που εργάζεται κι εκείνη ειδοποίησε τον πατέρα της, που με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα