Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝίκος Πολυδερόπουλος: Πέθανε ο μικρότερος αδερφός του - Ήταν 28 χρονών

Νίκος Πολυδερόπουλος: Πέθανε ο μικρότερος αδερφός του – Ήταν 28 χρονών

- Advertisement -

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα με τον θάνατο του Παντελή Πολυδερόπουλου, αδερφού του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με το thebest.gr, σε ηλικία 28 ετών.

Ο νεαρός άνδρας, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12), ενώ την παραμονή εργαζόταν κανονικά σε κατάστημα εστίασης ως μπάρμαν.

Ο θανατός του βύθισε στο πένθος τους γονείς και τα τρία του αδέρφια τον Πάρη, τον Παναγιώτη και τον Νίκο, ενώ το κατάστημα που εργαζόταν σε ένδειξη πένθους, δεν λειτούργησε χθες.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ο μεγαλύτερος από τα παιδιά της οικογένειας και έχει τρία χρόνια διαφορά με τον Πάρη, πέντε χρόνια με τον Παναγιώτη και οκτώ χρόνια με τον Παντελή.

Σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό «Downtown Κύπρου» είχαν παραδεχθεί πως είναι πολύ κοντά σαν οικογένεια, διατηρώντας ομαδική συνομιλία στο WhatsApp με τίτλο «Οικογένεια», στο οποίο κάθε βράδυ, η μαμά τους στέλνει «Καληνύχτα» και πρέπει και οι τέσσερις να απαντήσουν και να στείλουν μια selfie τους.

«Όταν ήμασταν μικροί, τσακωνόμασταν με τα αδέλφια μου. Μας έπιανε ο πατέρας μου όμως και μας έλεγε: “πιάσε τον αδελφό σου, φίλα τον και πες του πως τον αγαπάς”, οπότε ξέραμε πώς να το φτιάξουμε», είχε αποκαλύψει ο Νίκος Πολυδερόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show», τον Απρίλιο του 2022.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα