Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝίκος Καπραβέλος για τα μπουζούκια στις τουαλέτες: Είναι λεβεντοκόπανοι!

Νίκος Καπραβέλος για τα μπουζούκια στις τουαλέτες: Είναι λεβεντοκόπανοι!

Οι εικόνες των πάρτι σε τουαλέτες και των ανθρώπων που αγνόησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού προκάλεσαν την οργή του Νίκου Καπραβέλου, διευθυντή στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στο Open δήλωσε: «Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου!».

«Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας» είπε ο κ. Καπραβέλος και συνέχισε: «Δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία». Παράλληλα τόνισε πως και οι 48 ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» είναι κατειλημμένες από περιστατικά COVID, ενώ πλέον λιγοστεύει το προσωπικό λόγω της επέλασης και της υψηλής μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Όμικρον.

Ο κ,. Καπραβέλος έκανε λόγο και πάλι για υποχρεωτικό εμβολιασμό ενώ εμφανίστηκε υπέρ της παράτασης του ανοίγματος των σχολείων, μέχρι «να δούμε πώς θα μεταφραστεί αυτή η πίεση των κρουσμάτων» σε νοσηρότητα και νοσηλείες, όπως είπε.

Αναφορικά με την περίπτωση της 16χρονης που διασωληνώθηκε, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι «ανταποκρίνεται στη θεραπεία», αλλά «ο δρόμος είναι μακρύς».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα