Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝίκος Βέρτης: ''Προτιμώ να δουλέψω σε σουβλατζίδικο παρά να πάω στο Survivor''

Νίκος Βέρτης: ”Προτιμώ να δουλέψω σε σουβλατζίδικο παρά να πάω στο Survivor”

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, ο Νίκος Βέρτης είπε ότι θα επέλεγε με μεγάλη του ευχαρίστηση το πρώτο ενδεχόμενο και μάλιστα, χωρίς αμοιβή.

«Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δεν έχει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τόνισε μάλιστα, πως σε καμία περίπτωση δεν θα έτρωγε φαγητό από τα σκουπίδια, όπως έκαναν παλιότεροι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο πρόσφατο περιστατικό, με τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο μαγαζί που εμφανίζεται και προκάλεσε τον εκνευρισμό του.

«Υπήρχαν πολλές καταγγελίες στο μαγαζί απ’ ό,τι κατάλαβα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή, δεν είναι κατοικημένη. Το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξαναέκανε έλεγχο, έφυγε κι ήταν όλα κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για τρίτη φορά και έκανε τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν, σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου», δήλωσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα