Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝέστος: Οι γονείς του 21χρονου ευχαριστούν όσους βοήθησαν στις έρευνες (ΦΩΤΟ)

Νέστος: Οι γονείς του 21χρονου ευχαριστούν όσους βοήθησαν στις έρευνες (ΦΩΤΟ)

Όσους συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του γιου τους, όλες αυτές τις ημέρες, ευχαριστούν οι γονείς του 21χρονου που κατέληξε νεκρός στον Νέστο.

Το άψυχο σώμα του άτυχου 21χρονου εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του. Ο νεαρός χάθηκε όταν παρασύρθηκε από ορμητικά νερό στο ποταμό Νέστο, στο ύψος της Γαλάνης ενώ η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ήταν μεγάλη με δύτες, Πυροσβεστική, Αστυνομία και εθελοντές να χτενίζουν την περιοχή.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αστυνομικό υποδιευθυντή Ξάνθης Χατζησταμάτη Κωνσταντίνο και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης Ιωάννη Αραμπατζή καθώς και την 4η ΕΜΑΚ, τους Πυροσβέστες, τους Αστυνομικούς, τους εθελοντές  για την συνδρομή τους στις έρευνες για τον εντοπισμό του μονάκριβου παιδιού μας, που έχασε τη ζωή του στο Νέστο. Επίσης ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες της Καντίνας στα στενά της Γαλάνης που μας στήριξαν σαν να ήμασταν δικοί τους άνθρωποι” αναφέρουν στο ευχαριστήριο τους οι γονείς του 21χρονου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΔ Ξάνθης

Εντοπίστηκε τελικά ο αγνοούμενος κολυμβητής στον ποταμό Νέστο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη (11/8). Η Ε.Ο.Δ. Ξάνθης από την πρώτη στιγμή παραβρέθηκε στο πεδίο μετά από αίτημα αρχικά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης και μετέπειτα της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια όλων των ημερών ενεργοποιήθηκαν συνολικά 11 εθελοντές διασώστες καθώς και 2 εκπαιδευμένα μέλη Rescue 3 για διάσωση σε Ορμητικά Νερά.

Σύσσωμα τα μέλη της Ε.Ο.Δ. Ξάνθης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ευχαριστούμε πολύ για τη άρτια συνεργασία την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, την 2η και 4η ΕΜΑΚ και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και Τοπείρου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα