Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝέες αποκαλύψεις για την 21χρονη που κατήγγειλε βιασμό από πρώην παίκτη του...

Νέες αποκαλύψεις για την 21χρονη που κατήγγειλε βιασμό από πρώην παίκτη του Big Brother

Στα δικαστήρια της Ρόδου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην παίκτης του Big Brother που συνελήφθη, μετά από καταγγελία 21χρονης τουρίστριας για βιασμό.

Η υπόθεση απασχολεί και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με τη Daily Mail να αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η 21χρονη Βρετανίδα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της μετά την επίθεση και σώθηκε όταν τη βρήκε μια φίλη της.

Το χρονικό της καταγγελίας

Η νεαρή γυναίκα που είχε πάει διακοπές στη Ρόδο με άλλες τρεις φίλες της με αφορμή το τέλος των εξετάσεων στο πανεπιστήμιο, ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση από τον πρώην παίκτη του Big Brother, όταν της ζήτησε να φύγει μαζί του από ένα κλαμπ.

Ο δικηγόρος της 21χρονης, κ. Ιωάννης Κοκκινογένης, είπε στο βρετανικό Μέσο πως ο κατηγορούμενος την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρισκόταν σε σκοτεινό στενάκι και της επιτέθηκε.

«Η πελάτισσά μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στις φίλες της, οι ποίες την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή», είπε. Η 21χρονη έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εκχυμώσεις ή άλλα σημάδια δηλωτικά βιασμού, ενώ παραγγέλθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι τη βίασε και υποστηρίζει ότι έγινε με τη συναίνεσή της.

Πηγή:ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα