Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝέα υπόθεση revenge porn: Παγίδεψε το σπίτι της συντρόφου του με κρυφές...

Νέα υπόθεση revenge porn: Παγίδεψε το σπίτι της συντρόφου του με κρυφές κάμερες

Μία νέα υπόθεση revenge porn ήρθε στο φως, με έναν άνδρα ο οποίος είχε παγιδέψει με κρυφές κάμερες το σπίτι πρώην συντρόφου του και δημοσίευσε βίντεό της, με στόχο να την εκβιάσει οικονομικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή TLife στον Alpha, όλα ξεκίνησαν όταν το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας την ενημέρωσε πως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές της στιγμές στο σπίτι. Τότε η ίδια, η οποία μάλιστα είχε χωρίσει με τον συγκεκριμένο άντρα, τον κάλεσε για εξηγήσεις και εκείνος ουσιαστικά παραδέχθηκε πως είχε δημοσιοποιήσει τα συγκεκριμένα βίντεο.

Ο δράστης προσπάθησε να μεταπείσει το θύμα ώστε να μη γίνει καταγγελία

Μάλιστα, το θράσος του ήταν τέτοιο που, σε συνάντηση με την κοπέλα, προσπάθησε να τη μεταπείσει να μην τον καταγγείλει, ισχυριζόμενος πως θα έβρισκε ο ίδιος τρόπο να κατεβάσει τα βίντεο από το διαδίκτυο, δίνοντάς της ως αντάλλαγμα δικά του βίντεο αντίστοιχου περιεχομένου. Σύμφωνα ωστόσο με την ίδια, ο άντρας δεν κατέβασε ποτέ τα βίντεο από το ίντερνετ και την εκβίασε οικονομικά.Η γυναίκα απευθύνθηκε σε ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να μάθει πώς βιντεοσκοπήθηκαν οι προσωπικές της στιγμές, καθώς η ίδια δεν είχε δώσει ποτέ τη συγκατάθεσή της για κάτι τέτοιο.Ο ερευνητής, αφού παρατήρησε τις γωνίες λήψης των βίντεο, βρήκε πως είχαν τοποθετηθεί δύο κρυφές κάμερες στο δωμάτιο της κοπέλας και συγκεκριμένα μία στο κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα και μία μέσα στο φωτιστικό, χωρίς το θύμα να έχει την παραμικρή υποψία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα