Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝέα απόπειρα αυτοκτονίας: 41χρονος κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό του!

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας: 41χρονος κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό του!

Με ένα μαχαίρι το οποίο κάρφωσε στο λαιμό του επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 41χρονος στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, αλλά ευτυχώς, οι γείτονες, η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και οι γιατροί του νοσοκομείου , κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή με μια εντυπωσιακή επιχείρηση.

Ο 41χρονος που διέμενε στο Ροδίνι, ευρισκόμενος σε πλήρη απόγνωση, επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Σε πλήρη σύγχυση βγήκε αιμόφυρτος από το διαμέρισμά του και άρχισε να καλεί στη συνέχεια σε βοήθεια.

Έντρομοι οι γείτονες κάλεσαν σε βοήθεια

Γείτονες που είδαν έντρομοι το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ισχυρή δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασε στο σημείο ταυτόχρονα με το ασθενοφόρο.

Οι διασώστες, με μια εντυπωσιακή επιχείρηση, έδωσαν μάχη με το χρόνο καταφέρνοντας έτσι να μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Ρόδου τον 41 χρονο μέσα σε 4 λεπτά της ώρας και στη συνέχεια να τον παραδώσουν στο χειρουργικό τμήμα, στελέχη του οποίου περίμεναν το περιστατικό.

Εντυπωσιακή επιχείρηση για τη διάσωσή του

Για να γίνει όλο αυτό, η ομάδα ΔΙΑΣ άνοιξε δρόμο στο ασθενοφόρο κόβοντας την κυκλοφορία σε όλους τους κόμβους, μειώνοντας έτσι το χρόνο μεταφοράς στο ελάχιστο.

Στον παραλίγο αυτόχειρα, χορηγήθηκαν 10 φιάλες αίμα για να μπορέσουν να τον κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί. Σήμερα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα