Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜυστήριο με την «εξαφάνιση» 18.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένου στον...

Μυστήριο με την «εξαφάνιση» 18.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένου στον Αλμυρό Βόλου

Εμβρόντητος έμεινε ένας ηλικιωμένος από τον Αλμυρό Μαγνησίας, όταν διαπίστωσε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο είχε αρκετά χρήματα είχε… αδειάσει, χωρίς ο ίδιος να κάνει αγορές, ενώ ορκίζεται ότι δεν είχε δεχθεί κάποιο μήνυμα που να του ζητούσε να πληκτρολογήσει τους κωδικούς ηλεκτρονικών συναλλαγών!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 80χρονος στην Αστυνομία, από την τράπεζα του γνωστοποιήθηκε ότι κάποιοι είχαν κάνει τρεις μεταφορές ποσών χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της κάρτας του, τα οποία ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν τα είχε δώσει σε κανένα. Οι δράστες φέρονται να μετέφεραν πρώτα 17 ευρώ και στη συνέχεια άλλα 1.500 και 8.500 με συνολικά τρεις μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς, μεταδίδει το Protothema.

Σαν να μην έφτανε αυτό, με τα στοιχεία της κάρτας του έκαναν και ηλεκτρονικές αγορές ύψους 8.000 ευρώ! Ο αλλόφρων 80χρονος υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, οι άνδρες του οποίου ερευνούν την περίεργη αυτή υπόθεση και προσπαθούν να εξακριβώσουν με ποιον τρόπο έγινε η υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα