Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜπλόκα στα διόδια για την έξοδο του Πάσχα: Απίστευτες δικαιολογίες από τους...

Μπλόκα στα διόδια για την έξοδο του Πάσχα: Απίστευτες δικαιολογίες από τους οδηγούς (Βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι επιχείρηση της αστυνομίας στις εξόδους των πόλεων προκειμένου να εντοπίσουν όσους χωρίς βάσιμη αιτιολογία επιχειρούν να μετακινηθούν για να κάνουν Πάσχα στο χωριό.

Αυτή τη στιγμή είναι αυξημένη η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, όπου η αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους σταματώντας ένα ένα τα αυτοκίνητα και ζητώντας έγγραφο που να δικαιολογεί τη μετακίνηση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι ουρές των οχημάτων σε πολλές από τις πύλες «εξόδου» της Αττικής ξεπερνούν το ένα χιλιόμετρο, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που έχουν αναγκαστεί να κάνουν αναστροφή, αφού βέβαια τους έχει επιβληθεί και το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ.

Μάλιστα, πολλοί οδηγοί χρησιμοποιούν απίστευτες δικαιολογίες προκειμένου να…εκδράμουν στα χωριά τους. Ενδεικτικά, ένας οδηγός παρουσίασε έγγραφο για παροχή βοήθειας και στο πορτμπαγκάζ του είχε σούβλα. Κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν χρήση της επίσκεψης σε οδοντίατρο στο Κιλκίς και σε κτηνίατρο στην Αρκαδία. Άλλοι αναφέρουν ότι έχουν τα αποδεικτικά μετακίνησης στο πορτμπαγκάζ και είναι δύσκολο να τα δείξουν στις Αρχές.

Παρόμοια περιστατικά αναφέρθηκαν και σε ρεπορτάζ του OPEN TV, όπου διακρίνονται οι αστυνομικοί να ελέγχουν ένα προς ένα όλα τα οχήματα που επιχειρούν να διέλθουν από τα διόδια της Ελευσίνας. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ακόμη και ότι τους έκλεψαν, και σε αυτή την περίπτωση όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τοπική αστυνομική Αρχή πρέπει να τους στείλει έγγραφο που να επιβεβαιώνει την κλοπή για να μπορέσουν να μετακινηθούν.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα