Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜιχάλης Κεφαλογιάννης - Κορωνοϊός: «Το βράδυ της γιορτής μου δεν θα το...

Μιχάλης Κεφαλογιάννης – Κορωνοϊός: «Το βράδυ της γιορτής μου δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου – Νόμιζα ότι εκείνη την ώρα πεθαίνω»

Στη σημερινή εκπομπή του «Οδηγός καλής ζωής», ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στη δική του σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον κορωνοϊό.

«Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αλλά πέρασα κορωνοϊό. Σχετικά βαριά, όχι πολύ βαριά. Με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί. Έχω περάσει, βέβαια, έχω αρνητικά τεστ πια αλλά με ταλαιπώρησε σημαντικά για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες» εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί ο κορονοϊός”

«Θέλω με ήπιο λόγο και ψυχραιμία να κάνω αυτή την εκπομπή, θεωρώντας ότι είναι χρέος μου να το κάνω, για να βοηθήσω τους ανθρώπους και τις οικογένειες που ενδεχομένως στο μέλλον χρειαστεί ή τύχει να νοσήσουν, να ξέρουν τι ακριβώς να πράξουν και να μην κάνουν τα ίδια λάθη που ενδεχομένως έκανα εγώ» πρόσθεσε. «Και το κυριότερο, να με ακούσουν και να αισθανθούν κάποιοι άνθρωποι που το πέρασαν ότι όλοι μόνοι μας το περάσαμε και δύσκολα το περάσαμε».

«Στην αρχή είχα 39 πυρετό και ήπιο πονοκέφαλο που εξελίχθηκε σε πιο δυνατό. Μετά από λίγες μέρες όμως το πράγμα χειροτέρεψαν. Τη μέρα της γιορτής μου ήμουν σχετικά καλά. Το βράδυ της γιορτής μου όμως, εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Νόμιζα ότι εκείνη την ώρα πεθαίνω» εξομολογήθηκε.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Ενιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι”

«Πήρα τρία ισχυρά παυσίπονα μέσα σε μια νύχτα που δεν το έχω κάνει ποτέ μου και ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι. Ήταν ένας πρωτόγνωρος πόνος.Και εκεί ο φόβος μεγάλωνε, όσο έβλεπα ότι υπήρχε επιδείνωση και ήξερα ότι οι πρώτες κρίσιμες μέρες είναι οι εφτά και άρχισε να με κατακλύζει κι εμένα ο φόβος».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα