Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜητέρα της Πισπιρίγκου – “Δεν μπορώ να το πιστέψω – Ξέρω το...

Μητέρα της Πισπιρίγκου – “Δεν μπορώ να το πιστέψω – Ξέρω το παιδί μου”

Για πρώτη φορά μιλά για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται στην Πάτρα. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της κόρης της που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και διερευνάται ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας, η γιαγιά των παιδιών παραχώρησε συνέντευξη στο Star και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα.

Στο 9χρονο παιδί βρέθηκε κεταμίνη σε ποσότητες κεταμίνης 6 mg ανά λίτρο αίματος. Η ουσία ανήκει στην κατηγορία των φαρμάκων που μοιάζουν με παραισθησιογόνα, μάλιστα είναι και μία από τις ουσίες που χρησιμοποιείται ως “φάρμακο βιασμού”, ενώ από τον χρόνο θανάτου οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έδωσε την κεταμίνη από το στόμα. Σε αυτή την περίπτωση ο θάνατος επέρχεται από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι 20 λεπτά.

“Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος γιατί ξέρω το παιδί μου”

“Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα την υπερασπιστώ επειδή είναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα σαν πατέρας και μάνα μαζί” λέει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μιλώντας για τα εγγόνια της η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου χαρακτήρισε “τραγωδία” τους τρεις θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

“Η Ρούλα ζούσε μόνο με το χαμόγελο της Τζωρτζίνας μετά τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της. Δεν αντιδρούσε το παιδί μετά την τετραπληγία, αλλά μιλούσαν με τα μάτια”.

Στο ερώτημα αν πιστεύει ότι η κόρη της σκότωσε την Τζωρτζίνα, η γιαγιά απάντησε: “Σε καμία περίπτωση. Την υπεραγαπούσε, την είχε πάντα κοντά της κάθε δευτερόλεπτο, την φρόντιζε, το παιδί ήταν πάντα ταϊσμένο. Τέτοια αγάπη είχαν τα παιδιά στην μάνα τους και η μάνα στα παιδιά της”.

“Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα είμαι δίπλα στο παιδί μου, στη Ρούλα μου” κατέληξε η μητέρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα