Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜε ποτήρι του καφέ μετέφερε κοκαΐνη

Με ποτήρι του καφέ μετέφερε κοκαΐνη

Μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι του καφέ και μάλιστα… διάφανο, μετέφερε την κοκαΐνη που σκόπευε να διαθέσει προς πώληση στην «πελατεία» του ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς σε μια περιοχή στην Βοιωτία, το απόγευμα της Τετάρτης!

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία και τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει για τις παράνομες δοσοληψίες του, σταμάτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε για να του κάνουν έλεγχο και, όταν βρήκαν το πλαστικό ποτήρι και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 262 γραμμαρίων, του πέρασαν χειροπέδες. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν ακόμη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 755 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και πλήθος νάιλον συσκευασίες και λαστιχάκια με τα οποία συσκεύαζε τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 170 ευρώ και τέσσερις τραπεζικές κάρτες η προέλευση των οποίων εξετάζεται και ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα