Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜε αυτό το κόλπο δε θα ξαναδείτε ποτέ αράχνες στο σπίτι σας

Με αυτό το κόλπο δε θα ξαναδείτε ποτέ αράχνες στο σπίτι σας

Μήπως οι αράχνες δεν είναι το αγαπημένο σας έντομο; Και μήπως φρικάρετε κάθε φορά που βλέπετε μία στο σπίτι σας;

Μια σελίδα στο Facebook, μοιράστηκε ένα πολύ απλό κόλπο για να μην δείτε ποτέ ξανά στο σπίτι σας αράχνη, αναφέρει η Express.

Συγκεκριμένα, η Mrs Hinch, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Sophie Hinchliffe, είναι εδώ και πολύ καιρό η αγαπημένη των φαν της καθαριότητας, με σχεδόν 4,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο λογαριασμό της στο Instagram. Η instagrammer έγινε διάσημη πριν από μερικά χρόνια με διάφορα κόλπα για την καθαριότητα του σπιτιού και τώρα οι θαυμαστές της έχουν ξεκινήσει ακόμη και ειδικές σελίδες καθαρισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κόλπο για να μην ξαναδείτε αράχνες στο σπίτι σας
Σε μια τέτοια ομάδα, την Mrs Hinch Cleaning tips and tricks στο Facebook, ένα μέλος ζήτησε την εξής συμβουλή: «Έχετε καμία θεραπεία για να σταματήσουν οι αράχνες να μπαίνουν στο σπίτι σας;».

Και οι λάτρεις της καθαριότητας, έσπευσαν να προτείνουν μια λύση: το έλαιο μέντας. Ένας έγραψε: «Πλένω τα πατώματά μου και μετά περνάω από πάνω ένα μίγμα νερού και ελαίου μέντας» με κάποιον άλλο να προσθέτει: «Δεν είναι μόνο αυτό: Έλαιο μέντας και χυμό λεμονιού με μια σταγόνα νερό σε μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε γύρω από τα παράθυρα, στους τοίχους, κοντά στην εξώπορτα, τις πίσω πόρτες. Κανείς δε θα μπει μέσα». Ένας τρίτος συμφώνησε. «Έλαιο μέντας αναμεμειγμένο με νερό και ψεκάστε γύρω από παράθυρα, πόρτες και όλα τα μικρά μέρη από τα οποία μπαίνουν».

Πιστεύεται ότι η μυρωδιά είναι τόσο έντονη που οι αράχνες δεν πλησιάζουν καν. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αράχνες μυρίζουν με τα πόδια τους και περπατώντας πάνω σε αυτό το υγρό, τους δυσκολεύει στην αίσθηση της όσφρησης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα