Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜε αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στη Δυτική Μακεδονία

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στη Δυτική Μακεδονία

Εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες η ελαστικά χιονιού.
Πιο συγκεκριμένα στην ΠΕ Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ από το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου στην Εθνική Οδό Γρεβενών – Τρικάλων, από το 1ο χλμ. έως το 54ο χλμ. υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στην ΠΕ Καστοριάς, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή γίνεται χωρίς πρόβλημα. Επίσης παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων από το 25ο χλμ. έως το 51ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης).

Στην ΠΕ Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, από την Σιάτιστα έως Α/Κ Αλιάκμονα καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο γίνεται μόνο με αλυσίδες, ενώ από το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου, στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από το 25ο χλμ. έως το 51ο χλμ υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων.

Στην ΠΕ Φλώρινας η χιονόπτωση είναι μεγαλύτερη με περισσότερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Φλώρινας – Νίκης, στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής, στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Κοζάνης, από το 1ο χλμ. έως το 34ο χλμ, στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Αγίου Γερμανού, από το 31ο χλμ. έως το 45ο χλμ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας – Έδεσσας (μέσω Κέλλης), από το 22ο χλμ. έως το 35ο χλμ. καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού. Επίσης υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά οχήματα στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), στη Εθνική Οδό Φλώρινας – Κοζάνης, από το 22ο χλμ. έως το 34ο χλμ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα