Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜεσολόγγι: Ψάχνουν πού και πώς σκοτώθηκε ο Μπάμπης - Πυροβολήθηκε πισώπλατα

Μεσολόγγι: Ψάχνουν πού και πώς σκοτώθηκε ο Μπάμπης – Πυροβολήθηκε πισώπλατα

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22.01.2024). Δεν έχει ομολογήσει ο κρεοπώλης.

Η σορός του 31χρονου βρέθηκε σε βάλτο στο Μεσολόγγι βάζοντας ένα τραγικό επίλογο στην υπόθεση της εξαφάνισης και τα πρώτα στοιχεία έδειξαν πισώπλατο χτύπημα με κυνηγετικό όπλο. Εχει πυροβολεί επίσης και τα πόδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, η σορός του  31χρονου Μπάμπη ήταν μπρούμυτα, σε προχωρημένη σήψη, και έφερε πυροβολισμούς από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και στα πόδια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πισώπλατο “χτύπημα”.

Σε πρώτη φάση ολοκληρώθηκε στο σημείο μία πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή στον Μπάμπη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και να «μιλήσουν» τα κινητά του Μπάμπη και του κρεοπώλη.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία όπου θα ρίξει περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του. Ο ιατροδικαστής θα δει αν υπάρχουν και σημάδια πάλης ή κάποιο άλλο στοιχείο πέρα από τους πυροβολισμούς που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του.

Οι αρχές από σήμερα το πρωί αρχίζουν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή που βρέθηκε η σορός του άτυχου Μπάμπη. Ενα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι αν υπήρχε και δεύτερο άτομο στη δολοφονία.

Παράλληλα αναζητείται και το όπλο με το οποίο σκότωσαν τον 31χρονο. Η αστυνομία δεν αποκλείει την περίπτωση ο δράστης της δολοφονίας να σκότωσε τον Μπάμπη με το όπλο του θύματος.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει.

Τη στιγμή που ο 50χρονος βγήκε από τα δικαστήρια και επιβιβάστηκε τρέχοντας στην κλούβα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο συγκεντρωμένος κόσμος -μεταξύ αυτών συγγενείς και φίλοι του 31χρονου- φώναζε και τον έβριζε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα