Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜεσολόγγι: Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη - Θα...

Μεσολόγγι: Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη – Θα συνεχιστούν οι έρευνες για αποτυπώματα, DNA και την καραμπίνα του (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Στη δημοσιότητα φέρνει το protothema. gr φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιανουαρίου από το Μεσολόγγι.

Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από το απόγευμα, καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν την καραμπίνα του 31χρονου που δολοφονήθηκε. Σύμφωνα και με μαρτυρίες της οικογένειάς του, την καραμπίνα του την έφερε μαζί του την ημέρα που εξαφανίστηκε,  και είναι κρίσιμο να εντοπιστεί, ώστε να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του. Καθώς φαίνεται, ο Μπάμπης Κούτσικος πυροβολήθηκε πισώπλατα, από κυνηγετικό όπλο. Οι περισσότερες σφαίρες βρήκαν τον κορμό του.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου εδώ

Παράλληλα, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν για DNA και αποτυπώματα, που θα ρίξουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 31χρονου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1) έπειτα από 18 ημέρες ερευνών σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

messolongi-1
messolongi-4
messolongi-5
messolongi-6
messolongi-2
messolongi-3

Το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σορός είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων. Να σημειώσουμε πως στις έρευνες μετείχε εκτός από την Αστυνομία και πραγματογνώμονας που είχε οριστεί από την οικογένεια, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες χθες πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο σημείο με τον σκύλο να μυρίζει κάτι και τον χειριστή του να προχωρά σε ενημέρωση και drone να σηκώνεται πάνω από το επίμαχο σημείο. Ωστόσο, εξαιτίας των έντονων ανέμων ο σκύλος δεν μπόρεσε να εντοπίσει επακριβώς την πηγή της μυρωδιάς, κάτι που έκανε σήμερα με μεγάλη ευκολία και που οδήγησε στον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες της ΕΛΑΣ στην περιοχή εδώ

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας νωρίτερα στο protothema.gr, ανέφεραν πως αναμένεται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο ενώ το σημείο το οποίο εντοπίστηκε θα αποκλειστεί προκειμένου το πρωί να γίνει εκτενής έρευνα για στοιχεία.

Δείτε φωτογραφίες:

mesologgi_soros__2__2
mesologgi_soros__3__2
mesologgi_soros__1__2

 

mesologgi-es__4_
mesologgi-es__5_
mesologgi-es__1_
mesologgi-es__2_
mesologgi-es__3_

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα