Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜεσολόγγι: Μία φορά και από κοντά πυροβολήθηκε ο 31χρονος

Μεσολόγγι: Μία φορά και από κοντά πυροβολήθηκε ο 31χρονος

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας για την δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι με τα στοιχεία να δείχνουν ότι πυροβολήθηκε από μπροστά και από κοντινή απόσταση.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ και σύμφωνα με την αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν το κυνηγετικό όπλο και το κινητό του θύματος, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό -εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, ο εντοπισμός της σορού σίγουρα θα δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης. Στοιχεία τα οποία θα αποκλείσουν ή θα αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού.

Στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης
Στο μεταξύ στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε νωρίτερα, σήμερα (24/01) ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι.

Όπως αναφέρει το Star, στις φυλακές Κορυδαλλού επικράτησαν σκηνές έντασης, καθώς μόλις έφτασε ο 50χρονος από το Μεσολόγγι, συγκρατούμενοί του φέρεται να τού φώναξαν, με τον ίδιο εν τέλει να μεταφέρεται στην ψυχιατρική κλινική του σωφρονιστικού καταστήματος.

Από πλευράς του κατηγορουμένου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να υπήρξαν φωνές, με τους αστυνομικούς του Μεταγωγών να τον μεταφέρουν σε άλλο σημείο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας, και αναμένεται τις επόμενες ώρες να εξεταστεί τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα