Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜεθυσμένος ανέβηκε πάνω σε περιπολικό και άρχισε να χορεύει μπροστά στους φίλους...

Μεθυσμένος ανέβηκε πάνω σε περιπολικό και άρχισε να χορεύει μπροστά στους φίλους του

Σκηνές απείρου κάλλους στην Πάτρα, με ένα νεαρό να καταλήγει με χειροπέδες. Ήταν εκείνος που ανέβηκε πάνω στο περιπολικό και άρχισε να χορεύει, με τους αστυνομικούς να βλέπουν τα πάντα…

Ο νεαρός τα είχε πιεί και είπε να το ρίξει στον χορό. Μόνο που για πίστα, προκειμένου να επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες, χρησιμοποίησε ένα περιπολικό! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (26-02-2022), όταν παρέα νεαρών που νωρίτερα διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής, βρέθηκε κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην οδό Ερμού, όπου εντόπισε το περιπολικό σταθμευμένο.

Τότε ο νεαρός ανέβηκε πάνω στο καπό του και άρχισε να χορεύει. Ομως δεν μπόρεσε για ώρα να κάνει επίδειξη των χορευτικών του δυνατοτήτων γιατί αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με το tempo24, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του που έφθασαν για να παραλάβουν τον μεθυσμένο γιό τους, καθώς με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί πως αντίστοιχο περιστατικό συνέβη προ δύο περίπου εβδομάδων στην Λαμία και φαίνεται ο πιτσιρικάς θέλησε να μιμηθεί τους νεαρούς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα