Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜεγαλώνει η λίστα των θανάτων από κορονοϊό – 87χρονη πέθανε σήμερα στον...

Μεγαλώνει η λίστα των θανάτων από κορονοϊό – 87χρονη πέθανε σήμερα στον Βόλο

- Advertisement -

Την τελευταία της πνοή άφησε στο Νοσοκομείο του Βόλου μια 87χρονη γυναίκα σήμερα τα ξημερώματα. Η ηλικιωμένη -σύμφωνα με την ΕΡΤ-  είχε προσβληθεί από τον ιό SARS-CoV-2 και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, έχοντας παράλληλα και πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με τον απολογισμό ημέρας, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του “Αχιλλοπούλειου” Νοσοκομείου Βόλου, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς μειώνεται ο αριθμός των εισαγωγών και αυξάνεται ο αριθμός των εξιτηρίων, ενώ αν συνεχιστεί αυτή η πορεία θα κλείσει η μία εκ των δυο κλινικών Covid-19 που δημιουργήθηκαν για να ανταποκριθούν στις ραγδαία αυξανόμενες απαιτήσεις νοσηλείας τις προηγούμενες εβδομάδας.

Σήμερα, εκτός του θανάτου της 87χρονης, στο Νοσοκομείο του Βόλου έγιναν πέντε νέες εισαγωγές και πολύ περισσότερες εξαγωγές. Νοσηλεύονται στις Α΄Παθολογική Covid 29 άτομα και 26 στην Β’ Παθολογική. Παραμένουν κατειλημμένες οι 8 κλίνες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, ενώ στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται 4 άτομα.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα