Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜαύρη πρόβλεψη από Γουργουλιάνη - «Περιμένω 3.000 θανάτους μέχρι τις γιορτές»

Μαύρη πρόβλεψη από Γουργουλιάνη – «Περιμένω 3.000 θανάτους μέχρι τις γιορτές»

Την αύξηση των κρουσμάτων, την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και την επιδημιολογική εικόνα της χώρας σχολία σε το Mega ο ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης.

«Δεν είμαι από τους τρομολάγνους, απλά μαθηματικά κάνω και όταν οι γιατροί κάνουν μαθηματικά είναι ένα πρόβλημα και έχει πολύ μεγάλη επισφάλεια», δήλωσε ο καθηγητής Γουργουλιάνης.Ο ίδιος σχολίασε τη δήλωση του για 3.000 θανάτους μέχρι τις γιορτές, ενώ ανέφερε και ένα καλό νέο.

«Μέσα στο κακό νέο μπορεί να υπάρχει και ένα καλό νέο με αυτό που βλέπω κάθε μέρα στην περιοχή μας , είναι μια βίαιη ανοσοποίηση. Δηλαδή οι άνθρωποι μολύνονται ταχύτητα και οι οικογένειες είναι όλες θετικές».

«Θα μολυνθούμε οι περισσότεροι από ότι φαίνεται. Είναι πολύ μεταδοτικός ο ιός τώρα και σε ένα σπίτι που είναι με τη ζεστή ελληνική οικογένεια 6 -7 άνθρωποι σε μικρά διαμερίσματα το κολλάνε όλοι. Οι εμβολιασμένοι το περνάνε πιο ήπια», υπογράμμισε ο κ. Γουργουλιάνης. «Τα νοσοκομεία γεμίζουν από τους ανθρώπους που είναι 50 χρονών και πάνω», συμπλήρωσε ο καθηγητής.«Οικογένειες που νοσούν και πεθαίνουν είναι σύνηθες. Το αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά», ανέφερε ο κ. Γουργουλιάνης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα