Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜαλαματίνα: Η νέα εποχή της ιστορικής οινοποιίας - Σχεδιάζει επενδύσεις ύψους...

Μαλαματίνα: Η νέα εποχή της ιστορικής οινοποιίας – Σχεδιάζει επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ για την επόμενη δεκαετία

Νέες οινικές προτάσεις από την «Οινοποιία Μαλαματίνα» που έχει ως στόχο τη δημιουργία προϊόντων προσιτών στο ευρύ κοινό, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αλέξανδρος Κρομμύδας.

Χθες, Μ. Τρίτη, παρουσιάστηκαν σε δημοσιογράφους τα “new entries” της ιστορικής ελληνικής οινοποιίας: Ο λευκός ξηρός οίνος «Φίλιωμα», ο ροζέ ξηρός οίνος με την αντίστοιχη ετικέτα, ο ερυθρός οίνος «Φίλιωμα», ο λευκός ξηρός οίνος «ΡΕΖΙΝΕ» και, τέλος, ο ροζέ ξηρός οίνος «ΡΕΖΙΝΕ».

Από τις αρχές του Μαρτίου, η «Οινοποιία Μαλαματίνα» πέρασε σε μια «νέα εποχή» με την σφραγίδα του Ομίλου Εταιριών Mantis, τη μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο διανομής στην Ελλάδα. «Αποφασίσαμε από την διανομή να περάσουμε και στην παραγωγή κάνοντας γνωστά τα δικά μας προϊόντα» ανέφερε ο κ. Κρομμύδας.

Η «Οινοποιία Μαλαματίνα» πέρασε κι επισήμως στον Όμιλο εταιριών Mantis Group το Δεκέμβριο 2021 με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκη. Η νέα ιδιοκτησία θέτει ως στόχο τη συνέχεια της παράδοσης των εκατό και πλέον χρόνων. Την παραγωγή της ρετσίνας «Μαλαματίνα» και τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Αναφορικά με τον όμιλο “Mantis Group”, δραστηριοποιείται στο χώρο αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων, για χρόνια ενώ ήταν, μεταξύ άλλων, ο αποκλειστικός διανομέας του “Redbull”. 

Το επιχειρηματικό σχήμα στοχεύει σε επενδύσεις συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ για την επόμενη δεκαετία, τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό, όσο και σε πάγια στοιχεία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα