Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜίνα Αρναούτη: Θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της οικογένειας...

Μίνα Αρναούτη: Θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της οικογένειας Παντελίδη

Στις 18 Φεβρουαρίου επρόκειτο να εκδικαστούν, σύμφωνα με την εφημερίδα Ontime, οι αγωγές του σοκαριστικού τροχαίου στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη.

Η υπόθεση δεν συζητήθηκε χθες το πρωί λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού που κρατούν κλειστά τα δικαστήρια και θα λάβει εσωτερικά νέα δικάσιμο για το επόμενο διάστημα. Η πρώτη αγωγή, ύψους 1.110.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από τη Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας, η δεύτερη ύψους 100.000, από τη Φρόσω Κυριάκου, επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρείας, ενώ η τρίτη αγωγή, ύψους 600.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά ης ασφαλιστικής εταιρείας και της Φρόσως Κυριάκου, για την οποία οι συγγενείς του τραγουδιστή ήταν πεπεισμένοι ότι καθόταν στη θέση του οδηγού.

Οι αγωγές επρόκειτο αρχικά να συζητηθούν τον Οκτώβριο του 2020, σύμφωνα με την Ontime, αλλά πήραν αναβολή για τις 11 Δεκέμβριου, καθώς η εταιρεία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το τζιπ έκανε παρέμβαση με δική της αγωγή κατά της οικογένειας, ζητώντας να καταβάλει τυχόν αποζημίωση που θα επιδικαστεί στις δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη. Τελικά, η υπόθεση, λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί, έλαβε ξανά αναβολή τον Δεκέμβριο για χθες. Την ίδια στιγμή, η Μίνα Αρναούτη αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της οικογένειας Παντελίδη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγόρός της, Ιωάννης Κωλέττης.

Εκκρεμεί και το σκέλος των μηνύσεων σε βάρος των δύο μαρτύρων που εμφανίστηκαν στην υπόθεση, καταθέτοντάς ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου. Τα δυο κορίτσια ενσωμάτωσαν μηνύσεις στα απολογητικά υπομνήματά τους και θα διαβιβαστούν στον εισαγγελέα, προκειμένου να μελετήσει και να αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει. Αν δηλαδή η Εισαγγελία θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο. Τα αδικήματα για τα οποία τους κατηγορούν είναι κατά περίπτωση η ψευδορκία κατ’ εξακολούθηση και η απάτη επί δικαστηρίω.

Πηγή πληροφοριών: Ontime

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα