Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση – ξέσπασμα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του...

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση – ξέσπασμα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη, η μια από τις δύο συνεπιβάτιδές του που τραυματίστηκαν, θέλησε μέσα από την δημοσίευσή της στα social media να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την δική της αλήθεια.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Μίνα Αρναούτη.

“6 χρόνια συμπληρώνονται από τότε που έχασε την ζωή του ένας φίλος… Ένα κεράκι πάντα το ανάβω σε όποια εκκλησία βρεθώ για τον Παντελή και για το μπαμπά μου. Ίδια ηλικία έφυγαν και οι δυο από τροχαίο ατύχημα.
Δεν ήθελα να γράψω τίποτα. Αν δεν γράψω θα δεχτώ μηνύματα και σχόλια ότι ξέχασα τον Παντελή, αν γράψω θα με βρίζουν γιατί επιζητώ δημοσιότητα. Ποια γνώμη να ευχαριστήσεις; Άκρη δεν θα βγάλεις ποτέ.
Αποφάσισα να πω κάτι αληθινό και ανθρώπινο μετά από τόσα χρόνια ότι εγώ αυτή την ιστορία την παντρεύτηκα. Με ακολουθεί παντού. Οι φήμες που βγήκαν είναι εμπόδιο σε πολλά πράγματα στη ζωή μου.
Οι φήμες είναι δυνατότερες από τις εισαγγελικές αποφάσεις, δυστυχώς.
Πολλοί ακόμα παλεύουν να πλανάται για πάντα στον αέρα ότι δεν εξιχνιάστηκε αυτή η υπόθεση.
Η υπόθεση αυτή ήταν από την αρχή όμως καθαρή.
Δεν ήμουν ποτέ κατηγορουμένη. Οποιοδήποτε μπορούν να τον ψάξουν μετά από μια μήνυση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρξε ποτέ ένοχος.
Μέσα από αυτή την ιστορία θέλω να πω μόνο να μη καταδικάζετε ανθρώπους πίσω από πληκτρολόγια πριν μιλήσει η δικαιοσύνη γιατί καταστρέφετε ζωές.
Είμαι υπόλογη για φήμες για το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να υπάρχει ψήγμα ενοχής ή βρόμικης πράξης στη ζωή μου. Μέχρι και ροζ βίντεο με εμένα έψαχναν διάφοροι να βρουν για πλήξουν την προσωπικότητα μου… Δεν βρήκαν.
Ποτέ δεν θα ξεχάσω την λάσπη που μου πέταξαν την στιγμή που υπέφερα εγώ και η μητέρα μου.
Δεν τους συγχωρώ αλλά δεν δέχτηκα ποτέ και μια συγνώμη και ειδικά από την οικογένεια Παντελίδη μετά από 4 εισαγγελικές διατάξεις που με δικαίωσαν.
Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα κάθε μέρα επί χρόνια… δεν το ξεχνώ.
(Πολλές φορές στις ιστορείς που υπάρχει δημοσιότητα δεν γνωρίζει ο κόσμος το παρασκήνιο. Πολλές φορές μπορεί να δώσεις μια αποστομωτική απάντηση που θα σε απενοχοποιήσει εντελώς αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει μισάνθρωπο ως προς κάτι άλλο… Τι να διαλέξεις;)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα