Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛουκέτο σε σε 51 επιχειρήσεις λόγω μη τήρησης των μέτρων

Λουκέτο σε σε 51 επιχειρήσεις λόγω μη τήρησης των μέτρων

Τα ονόματα 51 επιχειρήσεων στις οποίες επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας λόγω μη τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού δημοσίευσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Πρόκειται για τα στοιχεία 51 επιχειρήσεων στις οποίες επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, από 31 Ιανουαρίου 2022 έως 13 Φεβρουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 54 του ν. 4886/2022, δημοσιεύει τις εμπορικές επωνυμίες των επιχειρήσεων στις οποίες έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της αναστολής λειτουργίας για την παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, από την Ελληνική Αστυνομία, την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), στο χρονικό διάστημα από 31 Ιανουαρίου 2022 έως 13 Φεβρουαρίου 2022.

Η αναλυτική λίστα περιλαμβάνεται στην σχετική ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου εδώ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα