Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛηστής με... μαχαίρι έπεσε σε «σκληρή» υπάλληλο μίνι μάρκετ και έφυγε με...

Ληστής με… μαχαίρι έπεσε σε «σκληρή» υπάλληλο μίνι μάρκετ και έφυγε με άδεια χέρια!

Νόμιζε ότι θα είχε εύκολη δουλειά ένας κακοποιός που εισέβαλε σε ένα μίνι μάρκετ στον Ορχομενό, την στιγμή που ήταν μέσα μόνο μια γυναίκα υπάλληλος. Όμως, η εργαζόμενη αποδείχθηκε… «σκληρό καρύδι», καθώς δεν πτοήθηκε από το μαχαίρι που κρατούσε και κατάφερε να τον τρέψει σε φυγή και μάλιστα με άδεια χέρια!

Ο επίδοξος ληστής, που φορούσε κουκούλα και γάντια, προσπάθησε να ακινητοποιήσει την γυναίκα με την απειλή μαχαιριού, αλλά εκείνη αντέδρασε αστραπιαία σπρώχνοντας προς το μέρος του το προστατευτικό διαχωριστικό κατά του covid και βάζοντας ταυτόχρονα τις φωνές. Ο κακοποιός προσπάθησε να προστατευτεί, αλλά αντιλήφθηκε ότι οι κραυγές της θα κινητοποιούσαν τους εργαζόμενους από διπλανά καταστήματα και το έβαλε στα πόδια!

Η υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και στο κατάστημα έφτασαν άνδρες του τοπικού τμήματος, στους οποίους έδωσε την περιγραφή του δράστη. Όπως είπε, πιθανότατα είναι ο ίδιος που είχε αρπάξει 200 ευρώ πριν από λίγο καιρό. Οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση και αναζητούν πλάνα από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα