Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛένα Γκόλφη: Πέθανε η σύζυγος του προέδρου της ΓΣΕΕ

Λένα Γκόλφη: Πέθανε η σύζυγος του προέδρου της ΓΣΕΕ

Η Λένα Γκόλφη έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έφυγε σήμερα από τη ζωή η Λένα Γκόλφη, σύζυγος του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου. Η Λένα Γκόλφη ήταν η τέως πρόεδρος του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Το «αντίο» της ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η Λένα Γκόλφη δεν ήταν απλά η σύζυγος του Προέδρου της ΓΣΕΕ, ήταν μία γυναίκα που διακρίθηκε για τη μαχητικότητα, τη συνδικαλιστική και πολιτική της δράση, αλλά πάνω από όλα για το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί της, όσοι τη γνώρισαν έχουν να θυμούνται την έντονη προσωπικότητά της αλλά και τα αισθήματα δικαιοσύνης και προσφοράς που ήταν βασικές αξίες στη ζωή της.

Η Λένα Γκόλφη έφυγε σήμερα σε ηλικία 62 ετών μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δε λύγισε μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν δίστασε, δεν το έβαλε κάτω. Η Λένα δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά της. Θα λείψει στους συναδέλφους, στους συντρόφους και στους φίλους της, τους οποίους έβλεπε πάντα σαν οικογένεια. Καλό ταξίδι Λένα».

Ο αποχαιρετισμός της Λένας Γκόλφη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 17/6/2022 και ώρα 18.30 στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα. Αντί στεφάνων επιθυμία της οικογένειας είναι να κατατεθούν χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», αναφέροντας στο καταθετήριο το όνομα της εκλιπούσας

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα