Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛάρισα: Συγγενείς 12χρονου επιτέθηκαν στους κατηγορούμενους για τον θάνατό του από το...

Λάρισα: Συγγενείς 12χρονου επιτέθηκαν στους κατηγορούμενους για τον θάνατό του από το τρένο

Μεγάλη ένταση υπήρξε  Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, καθώς οι συγγενείς του 12χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του, στις σιδηροδρομικές γραμμές της Λάρισας το 2017, επιτέθηκαν στους κατηγορούμενους για την ανθρωποκτονία.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, οι τρεις υπάλληλοι του ΟΣΕ, που κατηγορούνται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια, κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ωστόσο η υπόθεση πήρε τελικά αναβολή για τις 26 Μάιου του 2023.Στις 9 Νοεμβρίου του 2017, θυμίζουμε, η αμαξοστοιχία παρέσυρε θανάσιμα το 12χρονο αγόρι ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, με το τραγικό συμβάν να ξεσηκώνει σφοδρές αντιδράσεις στην περιοχή με φωτιές, επεισόδια και έντονες διαμαρτυρίες στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ.

Όταν λοιπόν έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας οι τρεις κατηγορούμενοι, ο μηχανοδηγός και δύο προϊστάμενοι του ΟΣΕ, μόλις έγιναν αντιληπτοί δέχθηκαν επίθεση από τους συγγενείς του θύματος, με την αστυνομία να μεσολαβεί για να αποτρέψει περαιτέρω επεισόδια. Η υπόθεση τελικά πήρε αναβολή για τις 26 Μάϊου του 2023 καθώς ο δικηγόρος από τη μεριά της πολιτικής αγωγής δεν μπόρεσε να παραστεί στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα