Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛάρισα: Σκύλος έβγαλε το κεφάλι από τα κάγκελα σπιτιού και δάγκωσε ένα...

Λάρισα: Σκύλος έβγαλε το κεφάλι από τα κάγκελα σπιτιού και δάγκωσε ένα δίχρονο παιδί που περπατούσε

 

Ο σκύλος βρισκόταν μέσα στο σπίτι αλλά όπως αποδείχθηκε είχε τον τρόπο να γίνει επικίνδυνος. Σε νοσοκομείο στη Λάρισα ένα δίχρονο παιδί που βρέθηκε στα δόντια του.

 

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η βόλτα που έκανε χθες το πρωί (06-07-2022) ένα δίχρονο παιδάκι συνοδευόμενο από συγγενικό του πρόσωπο σε δρόμο στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στη Λάρισα. Περνώντας μπροστά από αυλή ο δεσποζόμενος σκύλος του σπιτιού κατάφερε και του δάγκωσε το χέρι προφανώς βγάζοντας το κεφάλι από τα κάγκελα.

Σύμφωνα με συγγενείς του παιδιού που μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο, το δίχρονο παιδί ακούμπησε άθελά του τα κάγκελα πίσω από τα οποία ήταν ο σκύλος με αποτέλεσμα το ζώο να ορμήσει και να του δαγκώσει το χέρι.

Σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς που μίλησαν στο onlarissa.gr, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, ενώ στο παιδάκι προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του ΓΝ Λάρισας.

Η οικογένεια του μικρού δείχνει αποφασισμένη να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ μάλλον θα ζητηθεί η παρέμβαση του δήμου για να διαπιστωθεί αν ο σκύλος είναι επικίνδυνος ή όχι.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα